Copy
PixMill Group Oy - Newsletter 1/2016Pixmill newsletter 1/2016


Kesä lähestyy ja Pixmill on taas monessa mukana


Olipa kyseessä sitten pieni tai suuri asiakas, valtava ulkomainos tai pieni mainostaulu, me uskomme pysäyttäviin ideoihin, ensiluokkaiseen toteutukseen ja mainosmateriaalin sijoittamiseen sinne, mistä kuluttajat todella tavoitetaan. Asemamme alan luotettuna moniosaajana kertoo osaltaan, että olemme tässä myös onnistuneet.

Ota meihin yhteyttä – ryhdytään yhdessä kuvista tekoihin!

Akateeminen Kirjakauppa sai uuden omistajan

Akateeminen Kirjakauppa on osa Bonnier Booksia 1.10.2015 alkaen. Akateemiset Kirjakaupat jatkavat nykyisissä tiloissaan Helsingin Kirjatalossa, Turussa ja Tapiolassa sekä tavaratalojen yhteydessä Itiksessä, Jumbossa ja Tampereella. 

Pixmill on mukana omalla osaamisellaan toteuttamassa Akateemisen Kirjakaupan uudistuvaa ilmettä.

Lue lisää: www.akateeminen.com  

Uusia tuotteita Pixmiltä

Pixmill kehittää koko ajan palveluaan ja tuotetarjontaa. Nyt uutuutena messu-, tapahtumamatto, joka kestää kulutusta ja tuo näkyvyyttää osastollesi. Kumipohjaisen ja liukumattoman maton paksuus on 300g/m2 ja leveys 200cm.

"Uusi mattomme on erittäin kustannustehokas ja hyvän värin toistuvuuden ansiosta visuaalinen ja näyttävä kokonaisuus on helppo toteuttaa"  Pixmill Group Oy:n toimitusjohtaja Sami Pulkkinen toteaa.

Lue lisää: www.pixmill.fi/tuotteet

Pixmillille uutta tehoa tuotantoon

Pixmill kehtittää toimintaansa koko ajan. Tuotannon nopeus ja kustannustehokkuus ovat tärkeitä kriteerejä kun valitaan palveluntuottajaa ja yhteistyökumppania. Pixmill haluaa vastata alan nopeasti muuttuviin haasteisiin ja on hankkinut uuden painokoneen Tallinnan toimipisteeseen.

"Uuden laitteiston avulla tuotantomme on entistä parempaa, laadukkaampaa ja mahdollistaa kokonaisvaltaisen palvelun nopeallakin aikataululla asiakkaan hyväksi "  toimitusjohtaja Sami Pulkkinen toteaa.

Lue lisää: www.pixmill.fi/tuotteet

PixMill Group Oy - Lirokuja 4 - FI-00940 Helsinki - Vaihde: 010 230 7700 - info@pixmill.fi
Copyright © 2016 PixMill Group Oy, All rights reserved.


Muutokset viesteihin: 
päivitä sähköpostiasetukset tai poistu postituslistalta

Email Marketing Powered by MailChimp