Copy
Eikö kirje näy oikein? Voit lukea sen tältä täältä

TIEDOTE
Vapaa julkaistavaksi
01.02.2017

Mainoskankaat kiertoon ja käyttöön

 

PixMill ja Globe Hope antavat suurtulosteille uuden elämän 


Vantaalainen tulostustalo PixMill ja suomalainen designyritys Globe Hope toimivat yhdessä vihreämmän tulevaisuuden puolesta. Yritykset ovat jo vuodesta 2007 tehneet yhteisiä ekotekoja, kun PixMillin ylijäämäkankaat ovat saaneet uuden elämän Globe Hopen oman brändin kierrätyskangastuotteissa. Messuseinä on saattanut päätyä kangaskassiksi, lompakoksi tai vaikkapa meikkipussiksi.
Nyt vihreä aate viedään eteenpäin suoraan PixMillin asiakkaille, jotka voivat jatkossa kangastulosteita tilatessaan sopia heti kankaiden uusiokäytöstä. PixMill toimittaa kankaat käytön jälkeen Globe Hopen ompelimoon, jossa niistä tehdään asiakkaan toivomia tuotteita.
  • Asiakkaan ei tarvitse murehtia materiaalijätteestä, joka muutoin päätyisi kaatopaikalle. Koneistamme menee eri kangasmateriaaleja läpi viikoittain noin 13 000 neliömetriä. Ympäristö kiittää, jos nämä kankaat elävät messuja tai tapahtumia pidempään.  Haastamme siksi asiakkaitamme mukaan ekologisen ajattelun ketjuun, PixMillin toimitusjohtaja Sami Pulkkinen perustelee.

Kiertotalouden kärkijoukoissa kaikki voittavat 


PixMillin ja Globe Hopen yhteistyökonseptissa kierrätettäväksi käyvät niin lippukankaat ja mattaneulokset kuin myös vinyylipohjaiset materiaalit kuten PVC ja reikävinyyli. Globe Hopen ompelimossa Nummelassa työn alle ovat tulossa muun maussa PixMillin painamat jättilakanat, joita asiakas käytti 120-vuotisjuhlassaan ja joiden musta-valkoiset historiakuvat päätyvät vieraille muistoksi kestokassien muodossa. Globe Hopen perustaja ja toimitusjohtaja Seija Lukkala näkee yhteistyössä vain voittajia.
  • Ekologinen arvopohja on nousussa ja tässä ajassa erottuvat todelliset tekijät, joiden ympäristöteot muuttuvat sanoista konkreettisiksi, todennettaviksi ja viestittäviksi teoiksi. Olemme ylpeitä, että meillä on PixMillin kanssa pitkä yhteistyö ja vakiintuneet toimintatavat, joita voimme tarjota PixMillin asiakasyritysten hyödynnettäväksi oman kiertotaloutensa toteutumisessa. 
Prosessilla on myös kansantaloudellista merkitystä.
  • Kiertotalouden ja uusiokäytön toimintamalleista on tullut Suomen uuden nousun keskeisiä vauhdittajia. Olemme maailmalla etujoukoissa ja oikein pelaamalla voimme tehdä kiertotalouden prosesseista kansainvälisiä vientituotteita, Lukkala uskoo.


Lisätietoja:

Sami Pulkkinen
toimitusjohtaja, PixMill Group Oy
sami.pulkkinen@pixmill.fi  
GSM: 0500 627 707

Seija Lukkala
toimitusjohtaja, Globe Hope  
seija.lukkala@globehope.com
GSM: 040 507 6778

PixMill Group Oy on Suomen suurimpiin lukeutuva digitaalisten suurkuvatulosteiden ja niihin liittyvien palveluiden tarjoaja. Yritys on perustettu vuonna 2007 ja sen toimipaikat sijaitsevat Vantaalla ja Virossa. Yritys työllistää 69 henkeä.  PixMill on perustamisestaan lähtien toiminut pitkäjänteisesti ympäristöystävällisten työmenetelmien ja elinkaareltaan mahdollisimman pitkäikäisten tuotteiden edistämiseksi ja kehittämiseksi. 

Globe Hope on innovatiivinen suomalainen designyritys, joka valmistaa ekologisia designtuotteita kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista. Yritys on perustettu vuonna 2001 ja se on tänä päivänä kotimaan markkinajohtaja toimialallaan. Globe Hope työllistää 10 henkeä ja lisäksi tuo työtä joukolle kotimaisia ompelimoita. Yritys on palkittu lukuisilla ekologisen muodin ja muotoilun palkinnoilla, mm. Amnesty Internationalin Vuoden Suunnittelija -palkinnolla vuonna 2005. 
 
PixMill Group Oy, Koivuhaantie 2-4 C, FI-01510 Vantaa, Vaihde: 010 230 7700, info@pixmill.fi
Lopeta uutiskirjeiden tilaus